Info för Gravid&Bebis/Porträtt

nyföddfotografering-fromtesswithlove-babyfotografering

 

GRAVID

Du ska bli mamma- stort grattis! Det finns inget finare än en gravid kvinna. Med en underbar mage. Den här tiden är verkligen speciell. Och du gör helt rätt i att se till att den här tiden blir ihågkommen för alltid! För helt plötsligt har du en liten bebis i din famn och vem kommer då ihåg hur det kändes?

Jag fotar uteslutande i naturligt ljus och tillsammans bestämmer  vi en passande plats, det kan vara alltifrån en vacker strand, en skärgårdsklippa, hemma i  trädgård, hemma hos dig eller i min studio. Det ingår flera unika gravidklänningar som du får låna (jag rekommenderar ca 2-3 ombyten). Samtliga bilder levereras högupplösta för framkallning samt anpassade för sociala medier och du får tillgång till ett privat digitalt galleri för att göra ditt urval.

FIRST MOMENT & BEBIS

Min stora passion när det kommer till bebisar, nyfödda eller äldre är att ge er en fin stund tillsammans. Ni får vara nära varandra, snusa i mjukt hår och pussa på lena fötter.  Jag erbjuder naturliga nyföddfotograferingar (2- 14dgr) utomhus, i min hemmastudio eller hos er, där vi avsätter tid för att i lugn och ro kunna fota ert underverk utan stress och med tid till både amning och blöjbyten. Är bebisen äldre så är tiden runt 3, 6 och 11 månader bra hållpunkter för fotografering. Ligga på magen, sitta och ställa sig upp är mysiga stunder att fånga på bild. Samtliga bilder levereras högupplösta för framkallning samt anpassade för sociala medier och du får tillgång till ett privat digitalt galleri för att göra ditt urval.

PORTRÄTT

Kär och galen, en busig familj eller snygg-foton på dig själv? Vi ses på en plats som vi bestämmer tillsammans och fotograferar under ca 1h.
Samtliga bilder levereras högupplösta för framkallning samt anpassade för sociala medier och du får tillgång till ett privat digitalt galleri för att göra ditt urval.

Gör något mer av dina bilder! Jag erbjuder vackra fotoböcker i linne, förstoringar på högkvalitativt fotopapper och snygga magasin för dina bilder. Mejla mig på tess@fromtesswithlove.se för att boka.